Комфорт и топлина през зимата

12.12.2017 0 Comment(s)

Зимата настъпва бавно и славно. Температурите се понижават и вече са близки до нулата. И ако все още не сте извадили зимните дрехи и обувки е крайно време да го направите. Освежете гардероба си с новото попълнение в колекцията на Adidas - CW Libria Pearl CP M18538. Заложете на качеството.

 

Знаем колко е важно да получите цялата необходима информация, за да може да направите своя избор. Затова, ние от Sportzone, решихме да направим кратко представяне на компанията и модела.

 

За компанията

Спокойно можем да кажем, че  Adidas е с най-бележитата история.  Компанията e световноизвестна и е специализирана в производството на спортни дрехи, обувки и аксесоари. Основана е през далечната 1949г. от Ади Даслер и е фокусирала своята дейност основно към състезателните спортове. В основата на успеха на Adidas са иновациите и технологиите. Цялостната концепция на бранда отразява духа на неговия основател – да направи спортистите по-добри.  

 

За модела

Adidas CW Libria Pearl CP M18538 е новото зимно предложение на бранда. Моделът е проектиран специално за студено и лошо време. Горната част е изработена от текстилни и синтетични материали. Подметката TRAXION™ гарантира изключително добро сцепление с неравни и мокри повърхности. Лошите атмосферни условия като дъжд и сняг няма да ви притесняват. Моделът ще запази краката ви сухи благодарение на своята ClimaProof система. В допълнение към всички предимства на модела, можем да добавим и технологията Adiprene, която гарантира по-дълъг период на амортизация.

 

Защо Sportzone

Sportzone е един от най-големите онлайн магазини за спортни стоки в България. Над 10 000 спортни артикула за всеки вид спорт, произведени от световноизвестни марки като Adidas, Nike, Puma, Under Armor, Reebok, Converse и много други. И всичко това е събрано на едно място – www.sportzone.bg.

Специално за вас сме приготвили всичко необходимо за посрещане на минусовите температури. Зимни обувки, зимни облекла и зимни аксесоари. Пременете се от глава до пети и се подгответе за зимата. Не правете компромиси. Не избирайте между комфорта и топлината. Изберете и двете! И ако все още се колебаете или имате въпроси не се притеснявайте. Свържете се с нас и нашите консултанти с удоволствие ще отговорят на всичко, което Ви интересува. 

Leave a Comment