Зимна екипировка. Скъпа ли е?

11.12.2017 0 Comment(s)

Без съмнение трябва да се обърне повече внимание на зимната екипировка. И докато през слънчевите и прохладни дни не се замисляте какво да облечете, то с настъпването на студените дни все по-често добавяте дреха към екипировката, която да ви предпазва от вятър и студ.

Имате определен бюджет и се чудите как да го разпределите? Независимо от стойността му е редно да закупите всичко небходимо. Не правете компромиси. Изберете здравето пред парите. Заложете на качествени спортни стоки, които да ви гарантират топлота и комфорт и да ви предпазят от настинки.

За Ваше улеснение ще опишем всяка част от спортната зимна екипировка:

  1. Зимно яке

Зимното яке трябва да предпазва нахлуването на студ и да бъде произведено от водоустойчива материя. Брандовете Adidas, Nike, Regatta и др. предлагат богато разнообразие от модели за всеки вкус. В допълнение ще ви посъветваме да не пренебрегвате и спорта, който практикувате. За да изберете правилния модел за вас помислете и за комфорта.

  1. Аксесоари – шапки, шалове, ръкавици

Всеки тип кожа е податлива при  ниски температури. Тези аксесоари са неизменна част от зимната екипировка. Както предпазвате тялото си от студа, така трябва да предпазвате главата и крайниците си от измръзване.

  1. Зимни обувки

Избирайки зимните обувки трябва да обърнете внимание на дизайна и материалите от които са поризведени. За предпочитане е самия модел да се състои от горна част, междинна подметка и подметка с добро сцепление, която да е подходяща за зимни условия.

  1. Спортно горнище

Новите колекции на Nike, Converse и Adidas са пълни със свежи попълнения за зимата. Важното при избора на спортното горнище е размера. То не трябва да ви бъде широко. Трябва да бъде прилепнало по тялото ви.

  1. Спортни панталони

При избора на спортни панталони потърсете комфорта и топлината. Отново за предпочитане е моделът, който избирате да бъде плътно по вас. Под него винаги може да добавите и чорапогащник за допълнителна топлина.

Посетете Sportzone и намерете всичко необходимо за зимните месеци. Очаква ви богато разнообразие от спортни облекла, спортни аксесоари и спортни обувки на световноизвестни като Nike, Adidas, Puma, Converse и др. 

Leave a Comment