Общи условия

Моля, прочетете внимателно условия упоменати в този уеб сайт преди да го използвате. При използване и регистриране на поръчка в този уеб магазин, а именно sportzone.bg се счита, че вие сте се запознали, приемате и сте съгласни с тези условия. Ако не приемате тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.


Ограничения на условия:


Кристал 2009 ООД посредством sportzone.bg запазва своето право да променя общите условията по всяко време, без предварително известие и по свое усмотрение, като последните бъдат публикувани в уеб сайта.

Всяка една поръчка, която бъде направена от клиент на онлайн магазин sportzone.bg има смисъла на договор за покупко-продажба между двете страни. Задълженията на този договор се считат за изпълнени с доставката на поръчаната от клиента стока.

Сделката между двете странни се счита за сключена при направената от клиента поръчка с предпоставените от него пълни и точни данни спрямо посочените условия на сайта и нейното приемане от sportzone.bg .

Описаните в електронния магазин sportzone.bg размери се смятат за ориентировъчни, възможно е разминаване между посочените и реалните размери, за  което КРИСТАЛ 2009 ООД не носи отговорност.

Sportzone.bg не поема отговорност за точността на публикуваната информация на продуктите. Поради изчерпване на количествата или друга възникнала причина е възможно някои продукти да не са налични в момента. За повече информация клиента може да се обърне към нас на посочени контакти.

Кристал 2009 ООД запазва своето право да променя цените на предлаганите от него продукти, без предварително известие на клиентите и по собствена преценка. Цената, която трябва да заплати клиента е тази, която е била актуална при направената от него поръчка. Намалението на цените се осъществява, като се постави нова цена под старата, като последната бива задраскана.

КРИСТАЛ 2009 ООД се задължава да изпълни направената от клиента поръчка в срок от 10 работни дни считано от датата на получаване на поръчката.

Разходите при връщане на стока са за сметка на клиента.

При посочени непълни данни на клиента в направената от него заявка, sportzone.bg не се обвързва с изпълняване на поръчката. При посочени от клиента грешни данни КРИСТАЛ 2009 ООД не носи отговорност.

 

Права и задължения:


Предоставяме следната информация съгласно закона за защита на потребителите:

Посочените цени са в лева и включват ДДС

Основните характеристики на стоката са посочени за всеки продукт.

Цените на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките са посочени в секция доставка "доставка"

Съгласно чл. 55 от ЗЗП в 14 дневен срок вие имате право да върнете закупената от вас стока при посочените от нас условия.

Данни за търговеца: Кристал 2009 ООД гр. София ул. Георги Печеячевич 23 

 

Sportzone.bg се задължава:


Да спази срока за доставка на стоката, упоменат в условията за доставка.

Гарантира, че предоставената от него стока е в отлично ново-неупотребявано състояние.

Предостави на клиента необходимата му информация за наличността на желаните от него  артикули.


Kлиента се задължава:


Да заплати поръчаната от него стока, както и цената на нейната доставка, ако има такава.

При поръчка да предостави нужните данни за нейното безпроблемно получаване, а именно

Трите имена на клиента, телефонен номер, точен адрес, ел. адрес и точен адрес, на който желае да получи стоката.

Да осигури възможност за доставяне на стоката на посочения от него адрес.

 

Връщане на стоката:


Според чл.55 от ЗЗП в 14 дневен срок клиента има право да върне поръчаната от него стока, считано от дата на нейното получаване. При условие, че бъдат спазени следните условия:

Стоката е неупотребявана, целостта на нейната оригинална опаковка не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена при нейната доставка, заедно  с издадените към нея документи от КРИСТАЛ 2009 00Д (фактура или касов бон, гаранционна карта)

При връщане на поръчаната от клиента стока е необходимо, клиента да се свърже с наш представител  на посочените контакти в срок от 14 работни дни считано от получаването на стоката. Да предостави номер на лична банкова сметка, на която да бъде възстановена сумата на върнатата стока или чрез наложен платеж на посочен от нас адрес.

Клиента да се свърже с представител на КРИСТАЛ 2009 ООД за да се уточни адреса, на който КРИСТАЛ 2009 ООД желае да бъде получена стоката обратно. При връщане на стоката договора на покупко-продажба се счита за прекратен, клиента ще получи парите си , след като стоката бъде получена обратно.

При нарушаване на едно или повече от изискванията за връщане на стоката КРИСТАЛ 2009 ООД запазва своето право да не възстанови сумата на клиента.

Транспортните разходи по връщането във на стоката се поемат от Вас.

При направен грешен избор на продукт клиента е длъжен да заплати транспортните разходи.

 

Начини на заплащане :


Опциите за разплащане в сайта sportzone.bg са чрез :

Наложен платеж - при получаване на стоката заплащате на куриера съответната сума за стоката и евентуалната доставка , ако има включена такава.

Плащане с банкова карта чрез виртуален ПОС терминал / услугата все още не е активна /. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми при отказ от поръчка се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 5 работни дни.

Плащане през Paypal.com

При избор да заплатите с Paypal ще бъдете насочени към страницата на Paypal.com ,където трябва да въведете email адрес и парола в случай, че нямате такава е необходимо да се регистрирате. 


Лични данни :


Sportzone.bg  използва предоставената доброволно от вас информация ( трите имена, телефонен номер, адрес и електронен адрес) с цел да :

1.подобри качеството си на обслужване.

2.да информира клиента за статуса на направената от него заявка 

3. да улесни начина за доставяне на поръчаната от вас стока

4. Sportzone.bg запазва своето право да използва предоставената от клиента информация за изпращане на промоции,  рекламни съобщения и предложения на стоки, запитвания и други законосъобразни цели. Освен при несъгласие на клиента, с което ни е уведомил на посочения в сайта ни електронен адрес за контакти.

Sportzone.bg се задължава да не разкрива при никакви обстоятелства предоставената от вас лична информация на трети лица. Освен в случаите, когато sportzone.bg е длъжен да предостави  нужната информацията по силата на закона, на упълномощени за това лица и държавни институции.

 

При използването на sportzone.bg клиента се съгласява предоставените от него лични данни да бъдат съхранени според политиката на сайта.

 

Sportzone.bg запазва своето право да променя посочените условия за поверителност, като последните са валидни считано от тяхното публикуване в сайта ни

 

Гаранция :


КРИСТАЛ 2009 ООД дава на своите клиенти 1 година гаранция за всяка стоката която са закупили от sportzone.bg. Със всяка закупена от нас стока вие ще получите гаранционна карта за нея.

Условя при които гаранцията отпада:

Опит за ремонт от страна на клиента или друго лице

Повреди при лош транспорт

Неправилна употреба на стоката

Лошо съхранение на стоката

 

Допълнителни условия:


Sportzone.bg не носи никаква отговорност , при никакви обстоятелства за каквито и да е възникнали повреди на стоката  включително произтекли от употреба, невъзможността на употреба .