„Cyber Monday“ или виртуалния отговор на „Black Friday“

25.11.2018 0 Comment(s) SportZone,

 

„Cyber Monday“ или виртуалния отговор на „Black Friday“

 

Черен петък или деня на голямото пазаруване! Любопитно е,че всъщност „блек фрайдей“ за пръв път се появява във Филаделфия през 60-те години,когато местните полицаи поставят този етикет на петъка след Деня на благодарността заради големите задръствания,които причинява по пътища.

 

В съвременни дни този ден в САЩ се възприема,като начало на Коледния пазар и обикновено се приветства с намалени цените на стоките.

 

През годините този ден набира все по-голяма популярност и чувствителността от изгодно пазаруване все повече се усилва.Дотолкова,че магазините на този ден отварят врати много рано,а някои от големите вериги дори в пулонощ!

 

Други благосклонни работодатели освобождават служителните си на този ден за да могат, да се възползват от предлаганите отстъпки.

 

А някои хора дори решават да опънат палатка пред магазините,за да изпреварят тълпата.

 

За съжаление обаче понякога чувството за изодно пазаруване граничи с безумие,което предизвиква не малко неприятни инциденти и злополуки по време на пазарния ден.

 

 

Може би именно за това някои неправителствени организации в САЩ отчитат този ден,като изключително вреден и стресиращ,като призовават свойте сънародници да го превърнат в  „Ден без пазаруване“.

 

Тази еуфория вече излиза от пределите на САЩ и завладява все повече страни в Европа.

 

Коледните празници безспорно влият доста на семейния бюджет и в стремежа си да зарадваме любимите хора сме готови да похарчим понякога повече от колкото можем да си позволим.

 

Ето защо този ден може да се окаже,както помощ,с която успяваме да се вмъкнем в по-нискък бюджет,така и обратното - подведени от по-ниските цени,времето и тълпата да похарчим значително повече от необходимото.

 

Какъв е отговра на онлайн магазините? И кои са плюсовете да предпочетем Ciber Monday пред блъскането в магазините през черния петък?

"Cyber ​​monday" е създаден от маркетингови компании, за да насърчи хората да пазаруват онлайн.  А, защо онлайн и кои са предимствата?

 

Когато пазарувате онлайн може избегнете блъскането и изнервената обстановка в моловете. Можете да спестите време,докато стойте на топло вкъщи с чаша горещо какао и да разгледате няколко магазина лесно,бързо и удобно търсейки най-изгодните оферти.

 

Може да съставите списък с необходимите вещи и да проследите предварително магазините, в които се предлагат.

 

Имате възможност да проверите предварително цените на продуктите,които сте набелязали за пазар, за да избегнете измамно намалени оферти.

 

Настанете сe удобно и се насладете на пазарния ден уютно от вкъщи! Остават броени часове до нашите кибер оферти!

Приятно и разумно пазаруване!

Leave a Comment