„От пътя към класната стая до покоряване на високите върхове“

13.04.2018 0 Comment(s)

Все по-голяма популярност набират различните блогове, за пътешествия и приключения, които докосват ежедневието ни до различни преживявания в близки и далечни,познати и непознати,красиви и чудни места...Което ни подсети, за едно от нещата, които са неизменна част, както в нашите пътешествия, така и в нашето ежедневие, като цяло.Това е именно–Раницата!Да.Раницата!Това малко приключение, което побира целият ни свят в себе си и винаги е до нас, като осигурява пълна свобода на ръцете ни!

Началото на раницата започва още през  XVIII — XIX век в армията. 

Днес обаче има все по-популярно и широко приложение в ежедневието ни. От класната стая до катеренето на високите върхове, този аксесоар е неизменно с нас!

Какво ли бихме правили без нея? Носеща със себе си стил,комфорт и практичност този аксесоар претърпява постоянна метаморфоза към нашите изисквания и се справя отлично!

 

Да започнем от най-малките и пътя, който изминават ежедневно към класните стаи с раница на гърба.А каква да е тя? 

 

На първо място да е удобна,нали така?Конструкцията и трябва да е максимално пригодена, за да не нарушава стойката на нашите малчугани.

 Да видим още...да има достатъчно практични разпределения, за да може всеки предмет да е на мястото си...все пак трябва да съберем всичко в нея от учебното помагало до екипа за физкултура.

Хм какво още...ама разбира се, определено трябва да е изработена от стабилни,издържливи и същевременно леки материали...та нали децата ни прекарват всеки ден с нея … Ами стила? Не се заблуждавайте,дори и за децата той е важен!

 

До къде стигнахме?Пролетта вече е при нас и е време, за дълги,слънчеви преходи и пикници сред красивата ни природа!И какво ни е  необходимо – отново раница! 

Трябва да бъде удобна, както за раменете, така и за кръста ни. Да е голяма, за да побере всичко нужно вътре. Също така да бъде лека,достатъчно тежест ще има вътре в нея.Ами ако времето се развали?Важно е, да бъде изработена от  водонепромокаема материя!

 

Други в това прекрасно време избират тренировката!И какво ни трябва? Разбира се,че раница.

Изискванията се увеличават с още едно,трябва да има и вентилационно отделение, за съхранение на потните дрехи или тренировъчните маратонки.

 

Отиваме на разходка в мола или кафе с приятели.

Една малка,модерна раничка би била чудесен,практичен завършек на нашата визия, в който лесно можем да поберем ключове,телефон и портмоне. 

 

Потегляме към поредното пътешествие.Къде ще поберем лаптопа си, както и останалите важни вещи?

Вече  има раници пригодени и за това! Освен всичко, което вече изброихме, тук си имаме и удобно, защитено отделение за лаптоп.

 

А ако нашето пътешествие се окаже покоряване на високите върхове, то решенито на нашите проблеми отново е раница.

Специално пригодена към всички необходимости и метеорологични условия в планината, така че да направи вашето приключение още по-приятно… Да продължим да катерим нагоре и нагоре без да усещаме тежкия товар върху гърба си! Време е да изберете кой модел покрива нуждите във вашето ежедневие! 

 

Leave a Comment